Jedna od važnih karakteristika strateški orjentiranih kadrova, koji imaju pogled uprt u budućnost, koji žele napredovati kako u osobnom tako i u stručnom pogledu, je da usprkos zadovoljstvu s radnim mjestom i izazovima koje to mjestu nudi, razmišljaju, kako naprijed.

 

Svima koji su zainteresirani za svoju budućnost, koji žele planirati svoju karijeru ili promijeniti njen tijek ili jednostavno onima koji žele naći novo radno mjesto, pripremili smo programe koji u kombinaciji osobnog savjetovanja, analize osobnostii i stručnih potencijala, nude mogućnost planiranja stručnog i osobnog rasta.

 

Za takve profesionalce pripremili smo dva programa:

  • Program »Karijerno savjetovanje«
  • Program »100 dana za karijerne promjene«

 

U okviru programa “Karijerno savjetovanje” provodimo analizu vaših komparativnih prednosti na tržištu radne snage, sagledavamo moguće nedostatke i shodno tome dajemo savjete kako dalje razvijati i usavršavati vaša znanja i vještine. Naučit ćete kako napisati dobar CV i kako ispravno predstaviti sebe na razgovoru za posao.

 

Kao nadogradnja ovom dijelu, u programu “100 dana za karijerne promjene” proći ćete psihološke testove prilagođene razini željene pozicije. U suradnji sa psihologom dobit ćete objašnjenje rezultata i jasniju sliku vaše osobnosti, profesionalnog fokusa i motivacije za daljnje napredovanje. Bit će Vam izložena vaša uloga u timskom radu, mogući neformalni i formalni edukativni programi, koji bi pomogli razvoju neophodnih znanja i vještina radi dostizanja osobnih ciljeva u karijeri. Omogućit ćemo Vam kontakte sa svojim konzultantom putem elektronske pošte ili telefona za cijelo vrijeme trajanja programa.