Dizajni, logotipovi i robni žigovi prikazani na ovim internetskim stranicama su u vlasništvu Amrop Partnership SCRL. Upotreba ili zloupotreba ovih dizajna, logotipova i robnih žigova sa ili bez pisanog odobrenja su strogo zabranjeni.

 

Sadržaji ovih internetskih stranica je isključivo vlasništvo Amrop Partnership SCRL. Možete im pristupiti bez ikakvih jamstva ili izjava o točnosti ili potpunosti. Daje vam se pristup ovim internetskim stranicama kao i pravo da učitate, prikažete i tiskate njihov sadržaj, pod uvjetom da isti ne izmijenite, reproducirate ili distribuirate bez našeg odobrenja.

 

Google Analytics

Google Analytics je servis za analizu internetskih stranica od Googlea. Google koristi prikupljene podatke kako bi pratio i analizirao korištenje stranica www.amrop.com, pripremio izvješća o aktivnostima tih internetskih stranica i podijelio ih s ostalim servisima Googlea.

Google može koristiti prikupljene podatke kako bi kontekstualizirao i personalizirao oglase na svojoj oglašivačkoj mreži.

 

Prikupljeni osobni podaci: Kolačići i podaci o korištenju. Mjesto obrade: SAD. Pravila privatnosti od Googlea možete naći ovdje: www.google.com/policies/privacy.