Digitalno vodstvo budućnosti

Amropova globalna digitalna praksa konfigurirana je za predviđanje i odgovaranje na potražnju u:

 

Medijima i konvergencijama: emitiranje, e- i m-commerce, zabava i izdavaštvo

Tehnološki hardver, poluvodiči i elektronika, softver i internet, integracija sustava, IT usluge i outsourcing, računalno upravljanje oblakom, veliki podaci, napredno upravljanje analitikom

Pružatelji telekomunikacijskih mreža, telekom operatori / mobilnost, integracija mreže i outsourcing, bežični pružatelji usluga

Čista tehnologija i obnovljivi izvori energije: vjetar, solarna, pametna mreža, skladištenje energije, energetska učinkovitost, recikliranje i otpad, voda i otpadna voda, biogoriva i biomasa proizvodnja, geotermalni, napredni i zeleni materijali.

 

Ekspertiza

Amropovi partneri i istraživači kombiniraju duboko sektorsko znanje s lokalnim tržišnim znanjima, potpomognuti globalnim resursima i integriranim prekograničnim upravljanjem ključnim računom.

 

Neprestano kontekstualno, usko surađujemo s klijentima u ekonomičnoj, robusnoj i održivoj implementaciji globalnog upravljanja izvršnim talentima.

Imamo dugoročno partnerstvo s našim klijentima ne samo u isporuci kritičnih talenata - voditelja za što je sljedeće - nego u procjeni odbora i timova upravljanja te provedbi rješenja za planiranje sukcesije i upravljanja talentima.

 

Zamislite svog Amrop partnera kao pouzdanog savjetnika - podržavajući vas i vašu tvrtku kroz ove procese transformacije.

 

Fintech se diže globalno

Tradicionalne financijske institucije su suočene s povećanom konkurencijom od živih novih sudionika. Kao dokaz, globalno ulaganje u fintech poraslo je eksponencijalno - s 930 milijuna dolara u 2008. na preko 12 milijardi dolara u 2014. godini. Očekuje se da će investicija udvostručiti 2015. godine.

 

Financijske usluge su glavno područje tehnološke inovacije, od načina na koji ljudi štede novac, na način na koji troše, na alate kojima se koriste za ulaganje - svi se ovi modus operandi danas brže mijenjaju nego ikada prije svaki kontinent.

 

Ekspertiza

Amropova globalna Fintech praksa uključuje 17 partnera s velikim iskustvom i fokusom na tržištima financijske tehnologije. Ova praksa blisko surađuje s dinamičnim portfeljem globalnih konzultantskih tvrtki, financijskih softverskih rješenja i pružatelja usluga te pokretanja tehnologija koje djeluju u nizu raznih sektora: mobilnih plaćanja, transfera novca i zajmova, prikupljanja sredstava i upravljanja imovinom.

 

Naša Fintech praksa sastoji se od konzultanata i istraživača koji su iskusni u radu s financijskim uslugama i tehnološkim tvrtkama. Ovaj dvostruki fokus daje temeljito razumijevanje ove dvije međusobno povezane industrije i predstavlja snažnu platformu za prepoznavanje i zapošljavanje lidera budućnosti s odgovarajućom stručnom i kulturnom sposobnošću.

 

Naši istraživački postupci ugrađeni su u Amrop DNA, osiguravajući da naši klijenti uvijek imaju pristup najnovijim dostupnim trendovima.