Amrop kombinira lokalnu stručnost s globalnim resursima u agilnom partnerstvu. Svake godine dovršimo više od 200 zadataka (prekograničnih) pretraživanja, planiranja sukcesije i procjene vodstva za partnere, višeg rukovodstva, voditelje direktora i prakse u globalnim, regionalnim i lokalnim tvrtkama za profesionalne usluge širom svijeta.

 

Obraćamo se potrebama tvrtki u sljedećim servisnim područjima:

 

  • Strategija i upravljanje savjetovanjem
  • Revizija i porez
  • Pravni

 

Kontekst

Lideri za ono što slijedi u stručnim službama moraju biti posebno okretni, naprijedni i strateški. Suočeni su s kritičnim pitanjima koja utječu na organizacijsku kulturu, lojalnost članova i konkurentsku prednost.

 

Kako se centralizacija i decentralizacija mogu uskladiti? Kako globalna usklađenost i lokalna reakcija mogu biti vjerodostojno projektirani? Kako se specijalizacija i generalizacija mogu jednostavno integrirati? U potrazi za stjecanjem tržišnog udjela dok održava reputaciju marke, kako uravnotežiti središnju kompetenciju i proširenje portfelja?

 

U međuvremenu, nemilosrdni pritisak na naknade zahtijeva inovativne modele određivanja cijena na temelju ROI-a. I u diskretnom sektoru, viši stručnjaci trebaju moćne vještine i mreže za praćenje i predviđanje konkurentske dinamike, regulatornih promjena i napredak u tehnologiji ako bi njihove organizacije trebale napredovati i voditi.

 

Što je sljedeće za vašu tvrtku? Kako možete osigurati da su vaši novi lideri na brodu, motivirani i spremni za budućnost?

 

Ekspertiza

Kao partneri u Amropovoj stručnoj uslužnoj djelatnosti, privučujemo godine izravnog osobnog iskustva i dubokog poznavanja industrije kako bismo osigurali uspjeh naših klijenata. Amropovi partneri su služili kao viši partneri u globalnim tvrtkama za profesionalne usluge i shvatili potražnju za vrhunskim talentima za vođenje. Naša skala, opseg i znanje omogućuju nam da se bavimo potrebama talenata na način da nitko drugi ne može.