Milena Pervanje je Direkotrica projekata za HR savjetovanja u uredu Amrop Adria u Ljubljani. Odgovorna je za stjecanje i izvršenje projekata traženja i odabira kandidata za visoke upravljačke pozicije u Sloveniji i Hrvatskoj.

 

Prije dolaska u u Amrop 2005. Milena je provela osam godina radeći u području treninga za menadžment na Sveučilištu u Ljubljani i slovenskom Ministarstvu financija. Svoju karijeru započela je u konzultantskoj kući Deloitte & Touche u uredu u Ljubljani.

 

Njeno područje stručnosti je opće upravljanje, neizvršni i izvršni članovi uprava – upravnih odbora,financijske, računovodstvene revizije, HR menadžemet itd. za pretežno multinacionalne tvrtke iz područja IT-a, građevinarstva, prehrambene industrije, farmacije, financijskih usluga, FMCG-a. Njeni klijenti su multinacionalne korporacije poput Hewlett Packarda, Knauf Insulationa, Spara, Renault Nissana itd.

 

Milena je završila ekonomiju, smjer poslovno planiranje i analize. Ona je priznati autor mnogih tekstova iz područja HR-a u slovenskim poslovnim dnevnim novinama i predavač. Krajem 2009. godine objavljena je njena knjiga o suvremenim metodama traženja i odabira kandidata.