Naša misija: oblikovanje održivog uspjeha kroz inspirativne voditelje

Naše vrijednost: Agilnost | Radoznalost | Izvrsnost | Uključivost | Briga | Etika

 

Što nas dijeli od drugih:

 

Agilnost

Surađujemo, učinkovito i fleksibilno, kako bismo ispunili jedinstvene potrebe naših klijenta kroz voditelje koji su spremni za promjene a koji će pripremiti njihovo poslovanje za Ono što slijedi.

 

Gledanje unaprijed

Gledamo unaprijed, nudeći uvide koji su provedivi kako bismo pomogli poslovnim subjektima identificirati i pozicionirati izuzetne voditelje – osobe čija vizija, nagon i ambicija pomažu da se organizacije i tržište transformiraju.

 

Povezanost

Bilo da tražite voditelje koji se uklapaju u vašu korporativnu kulturu, ili ste vi voditelj koji traži visokoprofilni posao, uvijek ste u srcu Amropove mreže, organizacije koja uči, povezuje stručnjake na terenu na 48 tržišta diljem svijeta.

 

Naš pristup

Kontekst je važan

Amrop is relentlessly context driven. From Executive Search to Leadership Assessment and Board Consulting, all services are built on a single philosophy: Trusted Advisorship. Every business, market and project is unique, as are their leaders. All should be understood and treated accordingly.

 

Amrop je trajno kontekstualno usmjeren. Od Traženja rukovodećeg osoblja do Ocjenjivanja rukovodećeg osoblja i Savjetovanja uprave, sve usluge su izgrađene na jednoj filozofiji: Pouzdano savjetovanje.  Svaki posao, tržište i projekt su jedinstveni, kao i njihovo rukovodstvo. Sve se treba razumjeti i tretirati u skladu s tim.

 

Razumijevanje konteksta zahtjeva uvid u lokalne uvjete – znati kako odraditi stvari na terenu. Klijenti Amropa imaju pristup najnovijim istraživanjima i informacijama o tržištima, raspoloživosti talenta i očekivanjima kandidata. Prateći najnovija kretanja u smislu upravljanja talentima, naši headhunteri rukovodećeg osoblja traže voditelje unutar tržišta i preko državnih granica, primjenjujući osobno iskustvo iz branša koje je neophodno za uspjeh. Naših 75 povezanih ureda diljem svijeta doprinosi našem poznavanju svijeta kao vlastitog dvorišta.

 

Kako bismo podržavali vaše potrebe upravljanja talentima, koristimo najmodernije resurse, naše mreže kontakata i razne digitalne alate zajedno s tehnikama strukturiranog istraživanja koji su bez premca u našoj branši.

 

Zahvaljujući beskompromisnoj usredotočenosti na C razini, Amrop partneri su izgradili neusporedive mreže diljem svijeta: poslovni voditelji (CXO-ovi), voditelj u razmišljanjima, stručnjaci u svojoj branši i članovi Savjetodavnih odbora.

 

Klijenti Amropa mogu se osloniti na visoku responzivnost, voditeljske profile koje će biti prikladni njihovoj kulturi i okolini koja gleda unaprijed, a koja preobražava strateške pozicije na C razini u izvore izvanrednih radnih učinaka.

 

Brižnost za više djelatnike

Kao klijent Amropa, možete očekivati da ćete svaki put raditi s višim savjetnikom, istražiti puni opseg rješenja za traženje rukovodećeg osoblja. Poduzetnici i sami vlasnici, partneri Amropa su izgradili svoja poslovanja i ugled na lokalnim tržištima, te pritom bili povezani diljem svijeta unutar fleksibilne, suradničke  Amropove organizacije vođene kvalitetom.

 

Globalna mreža

Više od samih headhuntera, Amropova globalna mreža povezuje klijente i kandidate s bogatim znanjem i stručnošću – nudeći pri tome šire pokriće od većine tvrtki koje se bave globalnim traženjem osoblja. Budući da nismo ograničeni hijerarhijom ili rigidnom birokracijom, sposobni smo reagirati vrlo brzo i učinkovito u vrijeme potrebe, unutar radnog okvira dijeljenih vrijednosti, standarda, politike i postupaka.

 

Gdje god jeste, u središtu ste naše mreže.

 

Organizacija koja uči

Kako bismo osigurali najvišu razinu Pouzdanog savjetovanja unutar okoline koja se brzo mijenja, i u partnerstvu s IMD-om, Iz Amropovog sveučilišta izlaze Amropovi konzultanti, istraživači i vanjski stručnjaci s trajnim obrazovanjem koji su usmjereni na usluge. Sadržaj studija odgovara kretanjima na tržištima, poznavanju poslovanja i inovacijama u pružanju usluga, kao i trendovima za karijere i stjecanje talenata. Koristi se kombinacija metodologija, od online radionica do prekograničnog mentorstva, od globalnih eventa za učenje na licu mjesta do povezivanja učenja kroz naše globalno partnerstvo.

 

Klinkite ovdje za prikaz svih ureda u svijetu