Ono što nas razlikuje od drugih:

 

Okretnost

Radimo zajednički, učinkovito i fleksibilno kako bi zadovoljili jedinstvene potrebe naših klijenata za liderima koji su spremni na promjene i koji će pripremiti poslovanje naših klijenata za ono što dolazi u budućnosti: What's Next.

 

Pogled unaprijed

Gledamo naprijed, pružajući našim klijentima djelotvoran uvid u tržište i pomažući dobrim kompanijama u traženju i pozicioniranju prvoklasnih lidera - ljudi čija vizija, energija i ambicije pomažu u procesu transformacije kompanija i tržišta.

 

Povezanost

Bilo da ste u potrazi za liderima koji odgovaraju vašoj poduzetničkoj kulturi ili ste lider koji traži svoju slijedeću poziciju, Vi ste uvijek u središtu Amrop mreže, povezane sa stručnjacima na 57 tržišta širom svijeta.

 

 

Naš pristup

Kontekst je bitan

Amrop je potpuno predan kontekstu. Od traženja i selekcije visoko pozicioniranih vodstvenih kadrova i menadžera (Executive Search), preko procjene lidera i menadžera (Leadership Assessment) do savjetodavnih usluga upravama i nadzornim odborima (Board Consulting), sve usluge su izgrađene na jednoj filozofiji: savjetnik od povjerenja (Trusted Advisorship). Svaki posao, tržište i projekt je jedinstven, kao što su i njihove vođe. Sve treba shvatiti i tretirati u skladu s tim.

 

Razumijevanje konteksta zahtijeva uvid u lokalne uvjete i običaje – treba poznavati okruženje u kojem su se stvari desile. Amrop klijenti imaju pristup najnovijim istraživanjima i informacijama o tržištu, dostupnosti talenta i očekivanjima kandidata. Mi smo izvor lidera unutar lokalnog tržišta, ali i u inozemstvu, primjenjujući iskustva iz prve ruke za svaki segment i industriju, te uzimajući u obzir elemente koji su ključni za uspjeh. Sa svoja 84 povezana ureda u 57 zemalja, poznajemo svijet poput našeg vlastitog dvorišta.

 

U procesu traženja i selekcije koristimo najkvalitetnije izvore, široku mrežu naših kontakata i vlastitu bazu podataka, a sve u kombinaciji s modernim, strukturiranim tehnikama istraživanja.

 

Zahvaljujući beskompromisnom fokusu na ljude i pozicije na visokim razinama, Amrop Partneri su izgradili jedinstvenu mrežu kontakata u svijetu: među poslovnim liderima (CxO), menadžerima, stručnjacima za različita područja i izvršnim i neizvršnim direktorima u upravama.

 

Amrop klijenti se mogu osloniti na visok stupanj odzivnosti i visok stupanj uslužnosti, koji osiguravaju odgovarajuće kompetencijske profile traženih kandidata koji organizacijama omogućavaju ostvarenje strateških ciljeva i uspjeh na konkurentskom tržištui.

 

Od 1977. godine Amrop je član Udruženja kompanija za traženje na visokim razinama (AESC).

 

Iskusni savjetnici

Kao Amrop klijent, možete očekivati da ćete svaki put raditi sa senior konzultantom. I sami smo poduzetnici i vlasnici, Amrop Partneri i kao takvi izgradili smo vlastito poslovanje i ugled na lokalnim tržištima, a u isto vrijeme smo povezani širom svijeta kroz fleksibilnu Amrop organizaciju koja se temelji na suradnji i visokoj kvaliteti rada.

 

Globalna mreža

Amrop globalna mreža povezuje klijente i kandidate kroz bogatstvo znanja i stručnosti - nudeći širu pokrivenost od većine svjetskih tvrtki za traženje kandidata. Budući da nismo ograničeni hijerarhijom ili krutom birokracijom, možemo reagirati brzo i efikasno i to baš u trenutku kada nas trebate, a u okviru operativnog sustava zajedničkih vrijednosti, standarda, pravila i procesa.

 

Gdje god se nalazili, vi ste u središtu naše mreže.

 

Organizacija učenja

Kako bi osigurali najviše razine usluga i pouzdane savjete u stalno promjenjivom okruženju, te u partnerstvu s IMD, Amrop Sveučilište nudi Amrop konzultantima, istraživačima i suradnicima stalan razvoj u području usluga i uslužno orjentirane organizacije. Sadržaj programa obuhvaća tržišne trendove, poslovna znanja i inovacije u pružanju usluga. Razvili smo čitav niz metoda od online radionica i mentorstva, razvoja putem posebnih radionica, povezanog učenja preko našeg globalnog partnerstva, itd.

 

Amrop je član World Economic Forum Community of Global Growth Companies.